adsens

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Nami, Nocturne si Varus

Campioni noi, skin-uri noi, schimbari in noul sezon

Campioni noi: 

Nami, Aleasa Marii a fost data spre vazul tuturor, ea o sa fie al doilea support din acest an dar cei de la Riot Games ne-au promis ca la anu or sa apara mai mult decat 2 campioni support.









Abilităţi:


  • Maree dezlănţuită (abilitate pasivă): Campionii aliaţi afectaţi de abilităţile lui Nami au viteza de deplasare sporită pentru o scurtă perioadă de timp.

  • Închisoare acvatică: Nami trimite prin aer spre o locaţie-ţintă o bulă de apă care provoacă daune din magie şi mută din loc inamicii pe care îi loveşte.

  • Flux şi reflux: Stârnește un val de apă ce poate ținti un campion inamic sau aliat. Apa poate ricoşa de la un campion la altul, provocându-le daune din magie campionilor inamici şi vindecând campionii aliaţi.

  • Binecuvântarea Alesei Mării: Nami oferă intensificatori unui campion aliat, adăugând daune suplimentare din magie şi încetinire la atacurile acestora.

  • Val mareic: Nami invocă un val mareic din poziţia ei. Valul provoacă daune din magie şi încetineşte toate unitățile inamice prin care trece. Inamicii cei mai apropiaţi de punctul de pornire sunt încetiniţi pentru o perioadă mai scurtă decât cei ce se află mai departe, dar toţi sunt încetiniţi pentru o durată semnificativă, iar valul mareic are o rază mare.



Skin-uri noi:
Arclight Varus



Eternum Nocturne

Chiar daca a fost anuntat acum se pare ca putem vedea si cum o sa arate noul skin a lui Nocturne.